Produksjonsprosessen for ryggsekkene

Hvis selskapet har et krav om tilpasning av ryggsekk, vil det vanligvis la heltidskjøperne i bedriften finne en passende ryggsekkprodusent, og de fleste av dem er også innkjøpere. Imidlertid forstår de fleste kjøpere ikke produksjonsprosessen for ryggsekker. I det hele tatt er produksjonsprosessen av ryggsekker ganske komplisert, i det minste sammenlignet med vanlige klær. Så hva er egentlig produksjonsprosessen for ryggsekkproduksjon?

444

Produksjonen av ryggsekker har en unik prosess og en prosess som ikke vil kunne endres vilkårlig. Hvert trinn i produksjonsprosessen vil påvirke kvaliteten på ryggsekken. Generelt må produksjonen av ryggsekker gå gjennom forskjellige prosesser som materialvalg, korrektur, sluttbehandling, lagerbehandling, knivform, skjæring, blanktrykk, sying og emballasje. En ryggsekk er vanligvis satt sammen fra dusinvis eller til og med hundrevis av deler. Kompleksiteten i produksjonen er selvinnlysende.

Sying er det viktigste leddet i produksjonen av ryggsekker, noe som direkte påvirker kvaliteten på hele ryggsekken. Sømmen er delt inn i frontsøm, sømdeksel, sømforing, påfyllingssøm, søm sidelomme, sømtilbehør, monteringsutstyr, monteringsglidebryter, baksøm, høyhastighets bilpakke Vent, alle prosesser er veldig viktig. Å designe spesielle ryggsekker krever til og med bruk av spesielle prosesser, for eksempel flinning, sammensetting, oljekanting, liming, nagler, pumping, sprøyting, etc. For å lage en ryggsekk av høy kvalitet, må du kontrollere hver prosess strengt.

Xiamen Oready Industry & Trade Co., Ltd er en stor poseprodusent som integrerer design, produksjon og salg. Vi spesialiserer oss på å tilpasse ryggsekker, datamaskinryggsekker, multifunksjonelle ryggsekker, verktøyposer, vognposer og andre produkter. Vi har et førsteklasses design-, produksjons- og salgsteam. Den kan tett kombinere produksjonsprosessen med markedets behov, og kan også lage prøver og tegninger i henhold til kundenes behov for å møte kundens personlige tilpassede behov!


Posttid: 10-2020